Lazarevo na domak Zrenjanina obeležilo je nizom aktivnosti Seosku slavu.Izašlo je celo selo da po lepom ne previše toplom vremenu u predivnom hladu sretne svoje komšije,skuva riblju čorbu i naravno pripremi roštilj kako to samo meštani znaju.Lazarevo je iznedrilo uspešnje ljude:Miša Pavlović novinar,Nenad Bjeković,Šarović i Šarenac fudbal.Miodrag Babić Hemofarm,Olivera Kovačević televizija…Antal Kiš skuvao je najbolju riblju čorbu,a za uspeh je nagrađen sa 20.000 dinara.Lazarevo ima zdravu vodu u centru grada,sportske terene i dobre ljude.

Javio se jedan posetilac:Poštovanje gospodine Guniću čitajući tvoj prilog i gledajući fotografije zapitam se jesmo li juče bili na istoj manifestaciji.Lepo obrađeno i prezentovano…Verujem da čitajuči reportažu koju si objavio mnogi žale što nisu bili u Lazarevu,a ne znaju da niji bilo pečene ribe ?!

DA,ZAISTA NIJE BILO PEČENE RIBE ? POJELA MACA…

By Gunic Svetozar

Moje ime je Svetozar Gunić novinar i fotoreporter sa velikim iskustvom. Radio za naše i inostrane novine,revije,agencije.Web sajt obiluje atraktivnim fotografijama fotoreportažama i drugim zanimljivim temama.Pratite nas-OVO JE SAJT LEPIH VESTI ! Sajt obiluje raznovrsnim i aktuelnim sadržajima pa ima i dobru posetu.Preporučujem da se predstavite fotoreportažom vaše kompanije ili nečeg drugog gde bi posetioci putem vašeg linka opširnije saznali o vama,a među posetiocima su i oni izbirljivi,a verni potrošači. News Magazin:Lepota u objektivu-Kontakt:gunicsv@gmail.com Mobilni:062/8469050