Gradonačelnik grada Zrenjanina Simo Salapura,sa svojim saradnicima ,posetio je danas 26 aprila 2023 godine Fabriku vode i tom prilikom zajedno sa Validom Madvarom podpredsednikom kompanije “Metito” iz Ujedinjenih Arapskih Emirata,Branislavom Zecom iz te kompanije i predstavnicima javnih preduzeća,obišao radove na dogradnji postrojenja za pijaću vodu.Tokom sastanka koji je tom prilikom održan,rečeno je da sada više ne postoji nijedna prepreka za radove na rekonstrukciji postrojenja za prečišćavanje vode za piće u Zrenjaninu i da je ovaj trenutak važan i za realizaciju ugovora koji je potpisan u Vladi Srbije,između Kompanije “Metito” i Grada Zrenjanina.

Svi mi koji smo uključeni u realizaciju ovog projekta sa posebnom pažnjom smo pratili dosadašnje poteze investitora.Kompanija “Metito” je verovala u ono što je najavila i svo ovo vreme su radili i pripremali se za trenutak kada stigne pozitivno rešenje o građevinskoj dozvoli.Elementi koji služe za predtretman sirove vode su konstruisani i izrađeni u Španiji,a gradnja rezervoara za vodu od specijalne plastike je poverena domaćoj kompaniji “Krušik plastika” iz Osečine-rekao je gradonačelnik.Naveo je i da Grad Zrenjanin i JKP “Vodovod i kanalizacija” rade svoj deo ugovorenih obaveza-menja se vodovodna mreža u više naselja u gradu,a da je cilj da čista voda teče kroz nove cevi i da se smanji gubitak u mreži.

KAKO JE NA GRAĐEVINSKOJ TABLI POSTAVLJENOJ NA ULAZU U FABRIKU NAVEDENO,RADOVI SU ZAPOČETI 26.APRILA,A ROK ZA ZAVRŠETAK JE SEPTEMBAR OVE 2023 GODINE.(Svetozar Gunić,vlasnik i realizatod Sajta NEWS MAGAZIN “LEPOTA U OBJEKTIVU”-SAJT LEPIH VESTI !

By Gunic Svetozar

Moje ime je Svetozar Gunić novinar i fotoreporter sa velikim iskustvom. Radio za naše i inostrane novine,revije,agencije.Web sajt obiluje atraktivnim fotografijama fotoreportažama i drugim zanimljivim temama.Pratite nas-OVO JE SAJT LEPIH VESTI ! Sajt obiluje raznovrsnim i aktuelnim sadržajima pa ima i dobru posetu.Preporučujem da se predstavite fotoreportažom vaše kompanije ili nečeg drugog gde bi posetioci putem vašeg linka opširnije saznali o vama,a među posetiocima su i oni izbirljivi,a verni potrošači. News Magazin:Lepota u objektivu-Kontakt:gunicsv@gmail.com Mobilni:062/8469050